Cheerleading
NL-tiimikuva

Seuraa meitä!

Nettisivujen puolelta löydät vähemmän ajankohtaista materiaalia joukkueestamme, mutta Instagramissa ja Facebookin puolella olemme entistä aktiivisempia! Laita seurantaan: Instagram: northernlights_naiset Facebook: Northern Lights Naiset […]

 Lue lisää... Kirjoitettu 01.08.17

Naiset

Naisten amerikkalaista jalkapalloa on pelattu kaudesta 2008 lähtien täydellä kontaktilla. Lajin pakollisia varusteita ovat kypärä ja kasvosuojus, hammas-, hartia-, reisi- ja polvisuojat. Lisäksi voi käyttää lonkka- ja häntäluusuojaa, sekä erilaisia kylki-, vatsa- ja selkäsuojia.

Suomessa naisten amerikkalaista jalkapalloa pelataan kolmella sarjatasolla;  Vaahteraliigassa, eli SM-tasolla, 1-divisioonassa sekä 2-divisioonassa. Kaudelle 2017, Northern Lightsin joukkue selvisi viimeisenä jatkavana joukkueena uudistuvaan Vaahteraliigaan. Kyseisellä kaudella pelaa Northern Lightsien lisäksi tulevalla kaudella vain neljä muuta joukkutta, sillä Turku Anders Trojans Women joutui vähäisen pelaajamääränsä vuoksi pudottautumaan 1-divisioonaan. Lightsin lisäksi Vaahteraliigaan osallistuivat seuraavat joukkueet: Helsinki Wolverines Ladies, Helsinki Roosters, Seinäjoki Crocodiles, sekä ulkomaan vahvistuksena Pietarin Valkyries.

Northern Lightsin naisten edustusjoukkue on ollut mukana SM-sarjassa/Vaahteraliigassa sen perustamisesta lähtien. Joukkueen parhaat saavutukset täyskontaktijenkkifutiksessa ovat olleet kausien 2011, 2014 ja 2015 SM-pronssit ja kauden 2012 Suomen mestaruus. Joukkueen pelaajia on ollut myös mukana maajoukkueessa molempina vuosina, kun Suomi on voittanut pronssia lajin MM-kilpailuissa. Seuraavat MM-kilpailut ovat jälleen pelaajien kiikarissa ja pelataan pelitauon aikana, kesällä 2017.

Northern Lights naiset treenaavat:

  • Maanantaisin klo 20:00 Toimintasali Voimalassa
  • Keskiviikkoisin klo 20:30 Myllytullin koululla

Jos varusteet päällä pelaaminen kiinnostaa, ota yhteyttä Satuun ja tule mukaan kokeilemaan jefua!

Kausikortti:

Northern Lights naisten kausikortti vuodelle 2017 maksaa 20 €. Kausikortilla saa pääsyn kaikkiin Northern Lights naisten viiteen Oulussa pelattavaan otteluun.

Booster Club:

Booster Clubin jäsenyys maksaa 50 €/vuosi. Jäsenmaksun vastineeksi saa kausikortin kaikkiin Northern Lightsin kotiotteluihin, Booster Club -newsletterin, Club-tapahtumia ja pääsyn seuran muihin tapahtumiin. Lisätietoa Booster Clubista täällä.

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö uusille pelaajille:
Satu Roiha
satu.roiha(at)gmail.com

Valmennus:
Jyrki ”Pätkä” Seppälä
(Päävalmentaja 2017)
Stacey Thomas
(Puolustuksen koordinaattori 2017)
Tuukka Toivio
(Linjavalmentaja 2017)

Juoksukonsultti:
Antero Lehto

Fysioterapeutti:
Toni Jääskeläinen

Treeni- ja pelikuvat 2016:
Jari Piirala

Rosterikuvat 2016:
Jukka Dahl
http://jdfoto.kuvat.fi/

Pelaamaan?

Amerikkalainen jalkapallo on vauhdikas kontaktilaji, jossa voi pärjätä niin iso kuin pienikin.

Tule käymään ikäluokkasi harjoituksissa, niin kerromme lisää. Varusteeksi sinulle riittävät verkkahousut ja -tossut.

Miehet | Juniorit | Naiset