Cheerleading

Northern Lights kasvuun hyvällä asenteella

Päätimme pari vuotta sitten seuramme arvoista, visiosta ja strategiasta. Näiden mukaisesti olemme tehneet työtä sen eteen, että amerikkalaisen jalkapallon kautta jokainen seuramme jäsen […]

 Lue lisää... Kirjoitettu 07.05.18

Naiset

Naisten amerikkalaista jalkapalloa on pelattu kaudesta 2008 lähtien täydellä kontaktilla. Lajin pakollisia varusteita ovat kypärä ja kasvosuojus, hammas-, hartia-, reisi- ja polvisuojat. Lisäksi voi käyttää lonkka- ja häntäluusuojaa, sekä erilaisia kylki-, vatsa- ja selkäsuojia.

Suomessa naisten amerikkalaista jalkapalloa pelataan kolmella sarjatasolla;  Vaahteraliigassa, eli SM-tasolla, 1-divisioonassa sekä 2-divisioonassa. Kaudelle 2018 Northern Lights naisten joukkue ilmoittautui  2-divisioonaan.

Northern Lightsien lisäksi tulevalla kaudella samassa sarjassa pelaa neljä muuta joukkutta – Tampere Saints II, Kouvola Indians, Joensuu Wolves ja Rovaniemi Nordmen.

Joukkueen parhaat saavutukset täyskontaktijenkkifutiksessa ovat olleet kausien 2011, 2014 ja 2015 SM-pronssit ja kauden 2012 Suomen mestaruus. Joukkueen pelaajia on ollut myös mukana maajoukkueessa molempina vuosina, kun Suomi on voittanut pronssia lajin MM-kilpailuissa.

Northern Lights naiset treenaavat kesäkaudella Oulun Castrenin kentällä:

  • Maanantaisin klo 20:00
  • Keskiviikkoisin klo 20:00
  • Torstaisin klo 20:00

Jos varusteet päällä pelaaminen kiinnostaa, ota yhteyttä Satuun ja tule mukaan kokeilemaan jefua!

 

Booster Club:

Booster Clubin jäsenyys maksaa 50 €/vuosi. Jäsenmaksun vastineeksi saa kausikortin kaikkiin Northern Lightsin kotiotteluihin, Booster Club -newsletterin, Club-tapahtumia ja pääsyn seuran muihin tapahtumiin. Lisätietoa Booster Clubista täällä.

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö uusille pelaajille:
Satu Roiha
satu.roiha(at)gmail.com

Valmennus:
Stacey Thomas
(Puolustuksen koordinaattori 2018)
Tuukka Toivio
(Linjavalmentaja 2018)
Eero Johnson
(Linjavalmentaja 2018)
Lassi Heikkilä
(QB-valmentaja 2018)

 

Pelaamaan?

Amerikkalainen jalkapallo on vauhdikas kontaktilaji, jossa voi pärjätä niin iso kuin pienikin.

Tule käymään ikäluokkasi harjoituksissa, niin kerromme lisää. Varusteeksi sinulle riittävät verkkahousut ja -tossut.

Miehet | Juniorit | Naiset